Art nouveau elegancia - meghívótól a köszönetajándékokig

Szerző: CsipkeDesign Kategória: Létrehozva: 2014-11-09 Megtekintve: 2728 Hozzászólás: 0

 

Esküvői arculat A-Z: a Gresham-palota motívumai újragondolva - ezúttal lézervágott papíron - elevenedtek meg egy nagyon kedves Ifjú Pár kedvéért. Rövid bepillantás egy esküvői készülődés kulisszái mögé.

 

 

Szeretjük a kihívásokat! Egy ilyen fantasztikus feladattal kezdődött a 2014-es évünk.

Herendi Gábor ceremóniamester és rendezvényszervező keresett meg minket azzal a javaslattal, hogy együtt gondolkodva alakítsuk ki ennek a különleges esküvőnek az arculatát - már ami a papír részét illeti. Az Ifjú Pár kérése mindössze annyi volt, hogy a meghívón valamilyen módon jelenjen meg a szívüknek kedves helyszín - a Gresham-palota - egy jól felismerhető részlete, valamint, hogy visszafogott, elegáns, de mégis mutatós és nagyon egyedi legyen a végeredmény.

Hosszas tervezés és egyeztetés következett, számos koncepció született és halt el, amíg végül megszületett a döntés: a meghívó borítója az épület gyönyőrű art nouveau kapuját ábrázolja, melyet kinyitva szimbolikusan belépünk az épületbe, ahol a szintén jellegzetes kupolás előcsarnok sziluettje fogad. 

A meghívó borítója lézervágással készült, melyre a monogramokat egyenként ragasztottuk, csakúgy, mint a leheletvékony belső arany keretet. Igazi egyesülése volt ez a legmodernebb technikának és a tradicionális manufakturális munkának. 

Ezen a nyomon indultunk el, amikor a többi kiegészítő megvalósításán dolgoztunk. A meghívó jellemző részeit átemelve készültek el az ültetési rend, itallap, köszönetajándékok tervei, így lett egy egész rendezvényen átívelő koncepció teljes. Kedvenceink - és büszkeségünk :-) -  a vendégek ajándékának dobozai és egyben ültetőkártyái voltak! A tulipánhagymák csomagolását szolgáló arany dobozka belsejében a Pár monogramját és esküvőjének dátumát helyztük el. Kívül pedig a meghívóról már ismert motívum tért vissza.egy külön kis "köntös" formájában. Ezen kaptak helyet a vendégek nevei. 

A teríték az Arioso gyönyörű virágdekorációjával alkotott harmónikus egységet, melyet Dégi Attila fotós örökített meg.

 

Gresham esküvői arculat

Hozzászólás írása

Ellenőrző kód